Smarter Solutions Group

OM OSS


Smarter Solutions Group tilbyr smartere løsninger for en tryggere arbeidshverdag.

Vi tilbyr en rekke tjenester innen hms og elsikkerhet og kan bidra med vår kompetanse og erfaring i små og store prosjekter over hele landet. Alle våre dyktige, entusiastiske og erfarne ansatte snakker og forstår norsk og/eller engelsk godt, noe som er veldig viktig både i et krevende og i et sosialt arbeidsmiljø.                                                     

Vi er registrert i StartBANK (Achilles ID 00161591), er i godkjenningsregisteret til Arbeidstilsynet og er                medlem i NHO Service og Handel.Daglig leder Stian Hætta Fjellheim har 20 års erfaring innen HMS.

Han har jobbet flere år som HMS-leder i olje- og gassbransjen med ansvaret for HMS og herunder også beredskapen onshore og offshore, samt som HMS-rådgiver og Safety Performance Coach.

Han har i tillegg jobbet som HMS-leder og HMS-rådgiver i kraftbransjen, oppdrettsnæringen, vindkraft og bygg- og anleggsbransjen, samt sittet i arbeidsgrupper for SfS - Samarbeid for Sikkerhet (olje- og gassbransjen) og SfS BA  - Samarbeid for Sikkerhet i bygg og anlegg. Han har opparbeidet seg en god og bred erfaring og kompetanse innen dette viktige fagområdet, og har svært gode HMS-resultater å vise til fra små og store oppdrag og prosjekter.


Avdelingsleder energi Ståle Berg har 15 års erfaring innen elsikkerhet og HMS.

Han har jobbet som LfS - leder for sikkerhet og energimontør på små og store prosjekter i kraftbransjen og bygg- og anleggsbransjen, samt som energimontør og elektriker offshore i olje- og gassbransjen.

Han har 10 års erfaring med elsikkerhet innen bygging og drifting av kraftlinjer; 132 kV til 420 kV - linjer og er også godkjent LfS - leder for sikkerhet på Statnett sine linjer i hele Norge og kan også godkjennes på koplingsstasjoner    ved behov.


Smarter Solutions Group AS

Org.nr.: 931 347 497 MVAVår ambisjon er å bli den foretrukne og ledende aktøren

innen HMS og elsikkerhet.


Smarter Solutions

LEDELSE

Stian Hætta Fjellheim

DAGLIG LEDER

M: +47 45 80 84 88

E: stian@smartersolutions.no

Ståle Berg

AVDELINGSLEDER ENERGI

M: +47 97 79 59 69 

E: berg@smartersolutions.no